נגישות לטיפול רפואי: בין הפרטי לציבורי

המפגש השלישי בסדרת "האדם במרכז: זכויות מטופלים במאה ה-21" יעסוק ב"נגישות לטיפול רפואי: בין הפרטי לציבוריויתקיים ביום שלישי, 14.9.2021 בין השעות 18:00 – 19:30 באמצעות ה – ZOOM.

שאלת הנגישות לטיפול רפואי מושפעת מכוחות רבים, ביניהם רמת ההצע של מערכת הבריאות הציבורית והאיזון בינה לבין שירותי הרפואה הפרטית בישראל. במפגש זה יוצגו פרספקטיבות שונות בנוגע לכוחות השונים המשפיעים על הנגישות לטיפול הרפואי בישראל מהביטים כלכליים, חברתיים ומבניים.

בהנחיית:
ד"ר שגית מור, הפקולטה למשפטים אוניברסיטת חיפה, ראש המרכז הבינלאומי לבריאות משפט ואתיקה

בהשתתפות:
פרופ' אייל גרוס,הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת תל אביב
ד"ר איילת שי, מנהלת המחלקה האונקולוגית, המרכז הרפואי לגליל מערבי, הפקולטה לרפואה ע"ש עזריאלי, אוניברסיטת בר אילן, והמרכז הבינלאומי לבריאות משפט ואתיקה
ד"ר דוד דביר, מומחה ברפואת משפחה ומנהל רפואי, ראש אגף רפואה ראשונית, קופת חולים מאוחדת
ד"ר שולי ברמלי גרינברג, בית הספר לבריאות הציבור ורפואה קהילתית, האוניברסיטה העברית

*** המפגש מתומלל בזמן אמת ***

להרשמה למפגש ולסדרה כולה לחצו כאן